RECEPTORA DE TRUCADES i GESTORA D'AGENDA ALS PROFESSIONALS

 

“L’Empresari que compta amb un/a recepcionista propi transmet imatge de professionalitat, la qual cosa fa que millori la confiança dels clients. No obstant això, pocs autònoms, petis empresaris i professionals lliberals es poden permetre contractar els serveis d'un/a recepcionista. Tria Hora ofereix una alternativa econòmica i contribueix a la millora de la imatge del seu negoci.”
 

Quan estigui en una reunió, desitgi treballar sense ser interromput o simplement no vulgui rebre trucades, només haurà de desviar-les amb total comoditat des del seu telèfon a Tria Hora.

 

A Tria Hora li oferim l'oportunitat de tenir una persona de confiança, gestionant la seva agenda a més d’atendre als seus clients o futurs clients oferint-li solucions, gestionant problemes puntuals i/o urgents 12 hores diàries de dilluns a divendres tot l’any.

 

Tria Hora després de gestionar cada reserva o consulta dels seus serveis, immediatament o en un temps acordat li enviarà una nota informativa mitjançant un e-mail i/o SMS al seus diferents medis de comunicació (correu electrònic, smartphone, tablet) una nota informativa, perquè estigui informat en tot moment de la seva ocupació horària.

 

¡En tot moment tindrà accés a la seva agenda!


Contractant Tria Hora obtindrà nombrosos beneficis i menors costos, entre ells, s’estalviarà contractar personal fix, s’estalviarà pagar vacances, pagues extra, càrregues addicionals, baixes laborals, etc...

 

AVANTATGE ENFRONT ELS COMPETIDORS

 

Orientació al client

 

Els seus clients estaran especialment satisfets quan trobin a algú a l'altre costat de la línia. El seu client en finalitzar la trucada tindrà la sensació d'haver solucionat el problema o d'estar en vies de fer-ho.

 

“Avui dia, garantir una disponibilitat absoluta al client constitueix un avantatge decisiu enfront de la competència. Un simple contestador automàtic no pot prestar el mateix servei”.

 

NO CEDEIXI CAP TRUCADA A LA COMPETÈNCIA!

 

El 55% de les persones que truca no deixa cap missatge en el contestador. Quantes d'aquestes trucades podrien ser de clients potencials? El primer contacte és decisiu per garantir la fidelització d’un nou client. És imprescindible tenir una atenció de trucada personalitzada. Amb Tria Hora deixarà de perdre trucades.

 

GRAN FLEXIBILITAT -CALL CENTER PERSONALITZAT

 

Els serveis de Tria Hora s'adapten amb total comoditat i senzillesa a la seva estructura laboral i a la seva dinàmica de treball. Vostè podrà decidir lliurement quan desviar les seves trucades. No exigim llargs períodes de permanència, pot utilitzar el nostre servei només el temps que necessiti.

 

Tipus de quotes

Hores contractades per dia

de dilluns a divendres

Import setmanal des de:
1  4 h. Horari: de 9 h. a 21 h. 30 €
2  8 h.
3 12 h.